Erkend dealerschap Home Grass kunstgras

banner1

Als lid van GroenerGras Hoveniers zijn we er wederom in geslaagd een exclusieve partner aan ons te binden. HomeGrass Group is dé totaalleverancier van topkwaliteit kunstgras producten die door de vakhovenier voor iedere denkbare toepassing gebruikt kunnen worden. Hierdoor is Van Dijk Tuinen Groningen vanaf nu erkend dealer van Home Grass kunstgras.

GroenerGras Hoveniers is het unieke franchiseconcept voor de vakhovenier van Nederland. Zij bieden een compleet pakket aan. Door de unieke samenwerking tussen vakhoveniers, leveranciers en de specialisten van GroenerGras Hoveniers is er voor elke ondernemer voordeel te behalen.

Ervaringen delen

Robert van Mierlo, het gezicht van HomeGrass Group reageert: “HomeGrass Group heeft brede expertise en werkt met een professionele aanlegservice, ideaal om samen te werken en de positie van de vakhovenier te versterken. Wij zien veel in deze samenwerking en HomeGrass Group zal dit op een efficiënte en collectieve manier ondersteunen.”

Specialist Jan Goossens, directeur van GroenerGras Hoveniers reageert eveneens enthousiast: “Met HomeGrass Group hebben we wederom een specialist aan ons weten te binden. Het is een kwaliteitsbedrijf wat ons ondersteunt en samen gaan we activiteiten organiseren waar alle partijen hun voordeel mee kunnen behalen.”

“Samen ondersteunen we de ondernemer met allerlei praktische zaken, maar we zijn ook de persoonlijke adviseur van de vakhovenier. Bovendien doen we niets liever dan samen ondernemen. Wij geloven in vrijheid, niet in verplichtingen ”, aldus Jan Goossens.