Hovenier Van Dijk Tuinen Groningen dealer voor BOSSMOW robotmaaier kabels en accessoires

Hovenier Van Dijk Tuinen Groningen is per juli 2020 officieel dealer en verkooppunt voor de producten van BOSSMOW Denmark in Noord Nederland. BOSSMOW is een internationaal bekende fabrikant van universele robotmaaier accessoires voor alle merken, waaronder Robomow, Gardena, Husqvarna en Viking/Stihl.

Veiligheidskabel voor robotmaaier met extra bescherming tegen draadbreuk (kabelbreuk)

Het assortiment van BOSSMOW bestaat onder andere uit de eXtreme Safety Cable, een begrenzingsdraad (begrenzingskabel of perimeterdraad) voor de robotmaaier met een diameter van slechts 3,4 mm, welke is voorzien van een inwendig gaas van koolstofvezel en titanium. Ten opzichte van standaard robotmaaier kabels biedt dit een veel betere bescherming tegen draadbreuk of kabelbreuk veroorzaakt door bijvoorbeeld wortels, knaagdieren of tuingereedschap. Daardoor is de levensduur van deze kabels aanzienlijk langer dan de standaard robotmaaier kabels.

Zie ook onderstaand filmpje voor meer informatie:


Garage voor robotmaaier

Naast bekabeling bestaat het assortiment van BOSSMOW onder andere ook uit verschillende soorten garages voor de robotmaaier in hout, aluminium en kunststof, welke ook bij ons te bestellen zijn. De garage beschermt de robotmaaier tegen weersinvloeden en aanvallen door (knaag)dieren tijdens stilstand. Tevens wordt de robotmaaier uit het zicht gehaald, wat het risico op diefstal verkleint. De garage wordt eenvoudig over het basisstation van de robotmaaier geplaatst, waardoor de robotmaaier er bij terugkomst automatisch in of onder parkeert.

 

Klik hier om het aanbod aan robotmaaier garages te zien.

Contact opnemen

Als dealer van de BOSSMOW producten kunnen wij de producten niet alleen voor u bestellen en leveren, maar ook de volledige installatie verzorgen. Voor meer informatie over de producten van BOSSMOW, kijk op https://eu.bossmow.com/ of neem contact met ons op via 050 541 9850 of info@vandijktuinengroningen.nl