Wij verzorgen uw tuinaanleg van A tot Z

Op zoek naar een partij die u kan helpen met de tuinaanleg van uw tuin? Dan bent u bij Hovenier Van Dijk Tuinen Groningen aan het juiste adres. Wij kunnen uw tuinaanleg vanaf grondwerk tot en met de beplanting helemaal verzorgen.

Wij kunnen uw tuinaanleg verzorgen, vanaf de basis tot aan een prachtige droomtuin die helemaal af is. Een goed advies kost u niets! We hebben ervaring met het aanleggen van diverse tuinen in geheel Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe).

Tuinaanleg achtertuinDe juiste tuininrichting

De tuininrichting is een belangrijk proces en de basis voor de tuinaanleg. Als de basis bij de inrichting niet goed is, komt dat altijd weer tot uiting bij het onderhoud door bijvoorbeeld slechte groei of slechte ontwatering. De basis van de aanleg begint natuurlijk bij goed grondwerk en ontwatering. Wij zorgen ervoor dat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.

Tuinaanleg gazon

Ontwerp van de tuin

Heeft u nog geen ontwerp van uw tuin? Wij kunnen dit ook voor u verzorgen. Na het ontwerpen van de tuin, gaan we beginnen met de aanleg van de tuin.

Werkzaamheden die wij uitvoeren zijn:

  • Grondwerk bestaande uit: uitzetten terrein, drainage, spitwerk, maken van hoogteverschillen, leveren en verwerken van materialen zoals grond, zand, puin en bemesting.
  • Inrichting van de tuin door het aanbrengen van bestrating, schuttingen en halfverharding.
  • Realiseren van vijvers, zwemvijvers, constructies, pergola’s, overkappingen en afscheidingen zoals hekwerken.
  • Ook maken wij beplantingsplannen inclusief het leveren en aanbrengen van bomen en andere beplanting inclusief de nodige bemesting.
  • Het aanleggen van gazon d.m.v. zaaien of graszoden.
  • Uiteraard zorgen we ook voor de afvalverwerking, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.
  • Aanleg van sedumdaken.

Tuinaanleg bestratingUw droomtuin

Na de aanleg van uw droomtuin, zal deze er natuurlijk fraai bij liggen. Een mooie tuin zal er bovendien voor zorgen dat de waarde van uw woning gaat stijgen. Afhankelijk van uw wensen zal het onderhoud minimaal zijn of kunt u aan de slag met uw groene vingers!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze manier van een tuin aanleggen? Neem dan contact met ons op. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. We komen graag bij u langs.