Hovenier Van Dijk Tuinen Groningen co-maker partner Woonwensfabriek Lamberink Makelaars

Hovenier Van Dijk Tuinen Groningen is officieel co-maker partner van de Woonwensfabriek. De Woonwensfabriek is een initiatief van Lamberink Bouwcoördinatie, onderdeel van Lamberink Makelaars & Adviseurs. Een begrip waar het gaat om bouwplannen op maat.

De Woonwensfabriek biedt verhuisklare woonoplossingen van kavel tot droomhuis, in samenwerking met de beste vakspecialisten in de regio. Ook wanneer u een projectmatige- of bestaande woning hebt gekocht bent u van harte welkom in de Woonwensfabriek. Samen maken wij van uw droomhuis een echt Thuis!

 

Een droomtuin volledig afgestemd op uw nieuwbouwwoning

Hovenier Van Dijk Tuinen Groningen neemt de tuin op zich binnen dit concept. De tuin wordt ontworpen op basis van uw wensen met de juiste doorvertaling van binnen- naar buitenruimte met bijvoorbeeld een veranda met buitenkeuken en een tuinhuis of luxe buitenverblijf.

Woonwensfabriek showroom

De Woonwensfabriek heeft een fysieke vestiging, waar ook wij als hoveniersbedrijf een eigen showroom hebben. Hier kunt u meer zien van ons werk en inspiratie opdoen. Deze showroom kunt u bezoeken:

Woonwensfabriek
Portugallaan 4

9403 DS Assen

 

Afspraak maken?

Indien u een afspraak met een medewerker van Hovenier Van Dijk Tuinen wilt maken, neem dan vooraf contact op voor het inplannen van een afspraak via 050 541 98 50 of info@vandijktuinengroningen.nl

Meer weten?

Meer weten? Kijk op www.woonwensfabriek.nl. Voor onze co-maker pagina op de Woonwensfabriek website, klik hier.