Plaatsen Prolock beschoeiing (kunststof oeverbescherming) in Eelderwolde, Groningen

Klant:Particulier, Eelderwolde
Date:04 05 2020

Bij een schuurwoning op een hoekkavel aan het water in Eelderwolde (provincie Groningen) plaatsen we kunststof beschoeiing van Prolock. Prolock is een milieuverantwoord oeverbeschermingssysteem gemaakt van gerecycled kunststof en biedt een duurzaam alternatief voor de traditionele hardhouten damwand. Het systeem heeft een aanzienlijk langere levensduur (circa 50 tot 60 jaar) dan (hard)houten beschoeiing en ziet er zeer strak uit.

In dit project zijn specifiek Prolock Sigma elementen gebruikt, die zijn afgewerkt met een hardhouten gording (balk) langs de voorzijde. Tevens is bovenop de beschoeiing een bijpassende deksloof gemonteerd om het geheel af te maken. De Prolock elementen worden in de fabriek aan de buitenzijde standaard voorzien van een UV coating in de toplaag, die ervoor zorgt dat het materiaal onder invloed van UV straling niet degradeert.

Hovenier Van Dijk Tuinen Groningen is officieel dealer van en installateur voor Prolock. Wilt u meer weten over Prolock walbeschoeiing? Neem dan contact met ons op.

Klik of swipe door de foto’s heen om meer details te zien van dit project.