Tuinontwerp en tuininrichting nieuwbouwwoning in Ten Boer, Groningen

Klant:Particulier, Ten Boer
Date:06 08 2020

In Ten Boer (Groningen) verzorgden we de volledige tuininrichting bij een vrijstaande nieuwbouwwoning. Het proces begon met het vertalen van de wensen van de klant naar een professioneel tuinontwerp (zie foto’s).

Na oplevering van de nieuwe woning is de volledige tuinaanleg door ons verzorgd. Van het grondwerk (afvoer van klei, aanvoer van zand en teelaarde en het aanbrengen van drainage), tot aan de bestrating van oprit, terrassen en paden, het maken van diverse plantenbakken, het plaatsen van de erfafscheidingen, aanleg van het gazon, de beplanting en uiteraard verschillende tuinelementen.

De bestrating bestaat uit een combinatie van gebakken klinkers (Norton bezand) voor de paden en de oprit, betontegels 60 x 60 voor de terrassen (MBI Granitops Plus grey black) en Oud Hollndse tegels 100 x 100 als staptegels naar de voordeur.

Bijzondere elementen in deze tuin zijn o.a. de antracietkleurige overkapping met berging, de Inlite tuinverlichting die door de volledige tuin is aangebracht en de pergola’s aan beide zijden van de tuin, die het ruimtelijke gevoel van de tuin versterken waardoor de tuin optisch nog ruimer oogt.

Klik of swipe door de foto’s heen om meer te zien van het eindresultaat van dit project.