Renovatie waterkant (vlonder, beschoeiing, keerwand en terras) in Winsum, Groningen

Klant:Particulier, Winsum
Date:07 08 2020

In Winsum (Groningen) vernieuwden we de volledige waterkant als onderdeel van de achtertuin. Als eerste werd er nieuwe Prolock beschoeiing geplaatst over de volledige breedte van de tuin, ter vervanging van de verouderde houten beschoeiing. Daarna is er door middel van witte Strackton blokken een fraaie keerwand bij de waterkant gerealiseerd, waarin ook Inlite verlichting is verwerkt. Tot slot is er een nieuwe vlonder geplaatst van Fiberon (composiet) in de kleur Warm Sienna, inclusief een volledig nieuwe onderbouw.

Als onderdeel van dit renovatieproject werd ook het bestaande terras aan het water volledig gerenoveerd. De bestaande wand werd antraciet geverfd om de kleurstelling aan te laten sluiten bij de nieuwe uitstraling. Het terras werd voorzien van keramische tegels tot aan de vlonder. Tevens werd er een schaduwdoek geplaatst om bij zonnig weer ook in de schaduw aan het water te kunnen zitten.

Klik of swipe door de foto’s om het verschil te zien tussen het eindresultaat en hoe de waterkant er uit zag voor en tijdens het renovatieproject.